SRPSKI KRALJ PAPRIKA U VELIKOM PROBLEMU: Našao se na TEŠKOM UDARU! Odmah je apelovao NA SVE NAS!
Njegoš Stojadinović, Foto: RINA

nije znao šta ga je snašlo

SRPSKI KRALJ PAPRIKA U VELIKOM PROBLEMU: Našao se na TEŠKOM UDARU! Odmah je apelovao NA SVE NAS!

"Kralju paprika" je hakovan nalog

Objavljeno: 16:15h

Najpoznatiji neženja u prijepoljskom kraju, poznat i kao kralj paprike, Njegoš Stojadinović iz Prijepolja, stekao je veliku popularnost kao vredan domaćin koji ne beži od teških poslava, fino zarađuje od svog poštenog rada ali i traži svoju životnu pratilju. O svemu tome svoje prijatelje, ali i javnost izveštavao je preko svog Fejsbuk profila, ali sada mu je on hakovan i ovom prijepoljskom domaćinu hakeri su napravili veliki problem. On želi sada da apeluje na sve građane da povedu računa, kako im se ne bi desilo isto.

"Na moj profil stigao je kod sa kojim je trebalo da verifikujem svoj nalog na Fejsbuku. Pošto je to bilo poprilično učestalo, ja sam krenuo sa tim radnjama. Ostavio sam svoj broj telefona, nakon čega sam obavešten da ću dobiti određen kod koje je potom potrebno da unesem, odnosno prosledim. Nakon što sam ga dobio i prosledio nisam više mogao da se ulogujem na svoj profil, a ni na Instagram jer su uvezani", kazao je Njegoš Stojadinović iz Prijepolja.

Međutim, tu se njegova agonija ne završava. Njegovim prijateljima na Fejsbuk platformi počele su da stižu poruke.

Njegoš Stojadinović
Njegoš Stojadinovićfoto: RINA

"Na svu sreću nisu uvredljive sadržine, već sam od prijatelja obavešten da su to poruke gde se ja navodno prijavljujem za "ambasadora u Fejsbuk program za uticaj na internet, možete li glasati za mene?" Nakon što su moji prijatelji pristali da učestvuvju u komunikaciji, ubeđeni da iza svega toga stojima ja, dobili su poruke sledeće sadržine: "U redu, pošaljite mi svoj broj da ti, kako bi se glas računao", iz čega je očigledna namera da se i njima na isti način hakuje profil", ističe Stojadinović.

On je dodao da za sada nema štetne posledice u vidu novčanih sredstava, pretnji ili slično, niti njegovi prijatelji.

"Na ovaj način želim da otklonim bilo kakvu sumnju da iza svega toga stojim ja, ali i da kažem ljudima da ne nasedaju na ovakve onlajn prevare", zaključio je Njegoš.

Bonus video:

01:07

FEJSBUK MENJA IME? Sve bi trebalo da bude poznato za nekoliko dana

(Espreso/Mondo/I.V./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.